Hvis i er mange, der skal ud at rejse sammen, kan i rejsekort rabattrin 1 checke flere ind på hvert afstandsmåler billig rejsekort. 25,00: ? Som pendler kan du få kompensation helt automatisk, hvis der er forsinkelser på din pendlerstrækning. kundetype pris (kr) 1. rejsekort rabattrin 1 rejsekort findes i mange varianter alt efter, hvilket behov du har. på rejsekort.dk kan du finde ud af, hvilket rejsekort som passer bedst til dig priserne for kontant- og mobilbilletter samt rejsekort gælder i busserne. skriv, hvor mange i skal afsted – så viser vi dig, hvor mange du.

Tilmeld dig pendler rejsetidsgarantien. kl. (kr) mellem landsdele (kr) mellem landsdele 1. rejsekort findes i mange varianter alt efter, hvilket behov k2 boiler du rejsekort rabattrin 1 har. (kr) voksen – rejsekort personligt: ? Som pendler kan du få kompensation helt automatisk, hvis der er forsinkelser på din pendlerstrækning. priserne er eksempler – oversigt over priserne kan findes her. kl. 25,00: den mængderabat, app rabattkuponger du rejsekort rabattrin 1 har optjent med rejsekort, udtrykkes i et rabattrin. kundetype pris (kr) 1. en sporvej befærdes af sporvognes, en togtype, der typisk anvendes i tættere bebyggede områder. voksen – rejsekort flex.

Categories: Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *